Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кухонний ніж тесак 16 см із кованої нержавіючої сталі
ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА: 31 см
Довжина леза: 16 см
Ширина леза (по центру): 13,5 см
Товщина леза: 6,5 мм
Сталь: Молібден-ванадієва нержавіюча сталь 5Cr15MoV
Твердість стали: 58 ± 2 HRC
Довжина рукояті: 10.5 см
Вага: 957 гр
Багатофункціональність. Сокира-сікач - це інструмент для нарізки і обробки продуктів. Незважаючи на свої габарити це не рубаючий інструмент. Якщо ви відправляєтеся на полювання чи риболовлю, на дачу або на власну кухню багатофункціональний сокира-сікач вирішить будь-яке поставлене перед ним завдання. Нарізка та шинкування овочів, зелені, нарізка і оброблення м'яса. Широке лезо дозволяє використовувати топірець як лопаточку для збору і перенесення продуктів, економія часу і сил. Якщо до нього розумно ставитися, він буде радувати вас хорошим приємним різом. Це як два ножі - ніж шеф і ніж для м'яса.
Кріплення леза і рукояті. Лезо і хвостовик (частина металевого клинка, що розташовується в рукоятці) складають одне ціле без пайки, що забезпечує міцність і довговічність, і виключає поломку рукояті.
Зроблено з душею досвідченими майстрами. Має високу міцність. Не ржавіє. Хороший помічник на кухні.
Кухонний подарунок. Сокира-сікач, приголомшливе відчуття з оптимальною вагою і дизайном. Ви можете продемонструвати свою любов до сім'ї і життя. Сокира-сікач - ідеальний подарунок для будь-якого домашнього або професійного кухонного кухаря.
Правила використання та догляд за ножами. Перед використанням перший раз промийте ніж теплою водою. Не залишайте ножа надовго зануреним у воду, наприклад у раковині – це шкодить не тільки матеріалу, але й гостроті ножа. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного – просто після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Мийте ножі вручну за допомогою неабразивних засобів і одразу витирайте насухо (не мийте у посудомийній машині). На ніж із кованої або вуглецевої сталі можна нанести трохи рослинної олії, якщо він не використовується довгий час. Використовуйте кухонні ножі лише на обробній дошці з дерева, пластику або поліпропілену (скляні дошки здатні затупити будь-яку сталь). Бережіть ніж від агресивних речовин, таких як кислоти/луги та відкритого вогню. Після використання протягом певного часу, заточіть ніж відповідно до правильного методу заточування, щоб він залишався гострим. Будьте обережні та акуратні, щоб не порізатися під час використання, особливо при нарізанні продуктів з кістками (м'ясо, курка тощо). Зберігайте ножі у спеціальному блоці, ящику для ножів, підставці тощо у недоступному місці для дітей. Слідкуйте, щоб леза ножів не стикалися з іншими металевими предметами. Якщо за ножем розумно доглядати, він прослужить вам довгий термін.