Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Укр

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА НОЖА: 31 см.

Довжина леза: 20 см

Ширина леза: 9.7 см

Товщина леза: 2.7 мм

Сталь: Нержавіюча сталь 5Cr15MoV

Твердість стали: 58 ± 2 HRC

Заточка леза: двостороння, V-образна

Довжина рукояті: 11.5 см

Вага ножа: 395 гр

Матеріал рукояті: Міцне і нековзне незбиране натуральне африканське ебенове дерево + сталева шийка (потовщена частина леза, що з'єднує рукоять і лезо) + сталевий задник (торцева частина рукояті)

Тип монтажу рукояті: Всадний наскрізний (Hidden Tang)

Короткі рекомендації щодо догляду: Тільки ручне миття та протирання від вологи. Змащення рослинним маслом в міру необхідності. Не залишайте ніж у воді. Зберігайте у спеціальному місці подалі від теплових джерел.

Догляд та особливості кованого леза. Застосовується справжній ручний процес високотемпературного кування. У місцях кування можуть бути або з часом проявитися коричневі крапки/плями. Це не іржа, це сліди від кольору мінливості які виникають під час загартування металу. Не потрібно хвилюватися - нормальне явище. У решті частини леза використовується ручна технологія тонкого шліфування та полірування, поверхня дуже гладка, і має гарний антикорозійний ефект. Ніж з кованим лезом після кожного використання потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного – просто, після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Цей ніж не можна мити в посудомийній машині та залишати у мокрому стані. Ніж слід витирати, а не сушити. Не забувайте, по мірі необхідності для додаткового захисту леза, змащувати рослинним маслом, щоб підтримувати чудову якість ножа. Якщо його розумно доглядати, він прослужить довгий термін.

Багатофункціональність цього Сербського ножа. Цей Сербський ніж легко впорається з будь-якими кухонними завданнями з нарізки та шаткування овочів, фруктів, зелені, м'яса, ковбасних виробів тощо. Сербський ніж це кухарський ніж для різання. Незважаючи на свої розміри це не рубаючий інструмент. Акцент на цьому ножі зроблений на тонку підводку і на гострий кут заточування. Рубати тверді та великі кістки тварин та заморожені продукти їм не можна, ними можна зіпсувати ріжучу кромку. Для рубки кісток існують інші інструменти, які мають пряме призначення – для рубки кісток. Цей Сербський ніж ідеально підходить для нарізки м'яса для мангалу, грилю, стейків, не кажучи вже про нарізування та шаткування овочів та зелені. Широке лезо дозволяє використовувати сербський ніж як лопатку для збирання та перенесення продуктів з обробної дошки для економії часу та сил. Якщо до нього розумно ставитися, він радуватиме вас гарним приємним різом.

Технологія ручного кування. Ці ножі виробляються майстрами з більш ніж 30-річним досвідом і заточуються вручну із застосуванням натуральних шліфувальних каменів. У порівнянні з ножами, виготовленими механічним способом, ковані ножі зберігають заточування набагато довше і термін служби таких ножів більший. Завдяки майстерності гарту, виконаним досвідченими майстрами і унікальним технологіям формування з різними методами нагріву гарантує, що баланс між міцністю і в'язкістю стали таких ножів зробить їх більш міцними, що в результаті позитивно позначається на ріжучих здібностях ножа.

Геометрично досконала і страхітлива гострота. Неймовірно гостре лезо, вручну заточене досвідченими майстрами з заточування з використанням традиційного методу заточування під кутом 15 градусів з V-подібною формою, відшліфоване до дзеркального блиску, що робить лезо надгострим.

Ергономічна рукоять з міцного і нековзкого африканського ебенового дерева.

Кухонний подарунок. Кований сербський ніж, приголомшливе відчуття з оптимальною вагою і дизайном. Ви можете продемонструвати свою любов до сім'ї і життя. Сербський ніж - ідеальний подарунок для будь-якого домашнього або професійного кухонного кухаря.

Правила використання та догляд за ножами. Перед використанням перший раз промийте ніж теплою водою. Не залишайте ножа надовго зануреним у воду, наприклад у раковині – це шкодить не тільки матеріалу, але й гостроті ножа. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного – просто після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Мийте ножі вручну за допомогою неабразивних засобів і одразу витирайте насухо (не мийте у посудомийній машині). На ніж із кованої або вуглецевої сталі можна нанести трохи рослинної олії, якщо він не використовується довгий час. Використовуйте кухонні ножі лише на обробній дошці з дерева, пластику або поліпропілену (скляні дошки здатні затупити будь-яку сталь). Бережіть ніж від агресивних речовин, таких як кислоти/луги та відкритого вогню. Після використання протягом певного часу, заточіть ніж відповідно до правильного методу заточування, щоб він залишався гострим. Будьте обережні та акуратні, щоб не порізатися під час використання, особливо при нарізанні продуктів з кістками (м'ясо, курка тощо). Зберігайте ножі у спеціальному блоці, ящику для ножів, підставці тощо  у недоступному місці для дітей. Слідкуйте, щоб леза ножів не стикалися з іншими металевими предметами. Якщо за ножем розумно доглядати, він прослужить вам довгий термін.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах

Кований сербський ніж шеф-кухаря 20 см

В наявності
Артикул: 864751
1 810 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Переважна більшість замовлень відправляється в день оформлення замовлення до 15:00. Замовлення, підтверджені після 15:00 чи у вихідні та святкові дні - будуть відправлені на наступний робочий день.

 Термін доставки для більшості замовлень становить 1 робочий день, в деяких випадках цей строк може скласти 2-3 дня.

Доставка “Нова Пошта”:
- у поштомат - від 50 грн
- у відділення - від 50 грн
- адресна доставка кур’єром - від 85 грн

Доставка «Укрпошта Стандарт»
- у відділення — від 25 грн
- адресна доставка кур'єром — від 50 грн

Доставка «Укрпошта Експрес»
-  у відділення - від 35 грн
- адресна доставка курʼєром - від 60 грн

Доставка «Самовивіз»
- безкоштовно

Більше інформації про доставку

 
  • Безготівковий розрахунок
    Отримувач: ФОП Абдумумінов Дмитро Алішерович, 
    ЄДРПОУ: 3360912130, 
    Рахунок IBAN: UA053052990000026002001608888
    АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
  • Оплата на карту ПриватБанк
    Оплата на карту Приватбанк  5329 5720 0056 2653 
    ФОП Абдумумінов Дмитро
  • Післяплата

.

Вгору