Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кухонний ніж тесак 20 см з нержавіючої сталі |
Загальна довжина: 31.8 см
Довжина леза: 19.5 см
Ширина леза (по центру): 9.5 см
Товщина леза: 3 мм
Сталь: Молібден-ванадієва нержавіюча сталь 5Cr15MoV
Твердість сталі: 58±2 HRC
Довжина рукояті: 11 см
Вага: 525 гр
Комплектація: Сокира-тяпка 1 шт.
Багатофункціональність. Сокира-тяпка – це інструмент для нарізування та оброблення продуктів. Незважаючи на свої габарити це інструмент, що не рубає. Якщо ви вирушаєте на полювання або рибалку, на дачу або на власну кухню багатофункціональна сокира-головка вирішить будь-яке поставлене перед ним завдання. Нарізка та шаткування овочів, зелені, нарізка та обробка м'яса. Широке лезо дозволяє використовувати сокирку як лопаточку для збору та перенесення продуктів, економія часу та сил. Якщо до нього розумно ставитися, він радуватиме вас гарним приємним різом. Це як два ножі – ніж шеф та ніж для м'яса.
Кріплення леза та рукояті. Лезо та хвостовик (частина металевого клинка, що розташовується в рукоятці) становлять одне ціле без паяння, що забезпечує міцність і довговічність, і виключає поломку рукояті.
Особливості кованого леза. Застосовується справжній ручний процес високотемпературного кування. У процесі експлуатації ножа, на лезі в місцях кування можуть виявитися коричневі крапки/плями. Це не іржа, це сліди від кольору втечі, які виникають під час гарту металу. Якщо виявляться, не треба хвилюватися – нормальне явище. В решті леза використовується ручна технологія тонкого шліфування і полірування, поверхня дуже гладка, і має хороший антикорозійний ефект. Ніж з кованим лезом після кожного використання потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного - просто після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Якщо ніж не використовується довгий час на нього можна нанести трохи олії.
Технологія ручного кування. Ці ножі виготовляються майстрами з більш ніж 30-річним досвідом і заточуються вручну із застосуванням натуральних шліфувальних каменів. У порівнянні з ножами, виготовленими механічним способом, ковані ножі зберігають заточування набагато довше і термін служби таких ножів більший. Завдяки майстерності гарту, виконаним досвідченими майстрами та унікальним технологіям формування з різними методами нагріву гарантує, що баланс між міцністю та в'язкістю сталі таких ножів зробить їх міцнішими, що в результаті позитивно позначається на ріжучих здібностях ножа.
Отвір для підвішування. Отвір на лезі дозволяє повісити цю прекрасну сокирку на гачок у будь-якому зручному місці.
Зроблено із душею досвідченими майстрами. Має високу міцність. Чи не іржавіє. Гарний помічник на кухні.
Кухонний подарунок. Сокира-тяпка, приголомшливе відчуття з оптимальною вагою та дизайном. Ви можете продемонструвати свою любов до сім'ї та життя. Сокира-тяпка - ідеальний подарунок для будь-якого домашнього чи професійного кухонного кухаря.
Правила використання та догляд за ножами. Перед використанням перший раз промийте ніж теплою водою. Не залишайте ножа надовго зануреним у воду, наприклад у раковині – це шкодить не тільки матеріалу, але й гостроті ножа. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного - просто після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Мийте ножі вручну за допомогою неабразивних засобів і одразу витирайте насухо (не мийте в посудомийній машині). На ніж з кованої або вуглецевої сталі можна нанести трохи олії, якщо вона не використовується довгий час. Використовуйте кухонні ножі лише на обробній дошці з дерева, пластику або поліпропілену (скляні дошки здатні затупити будь-яку сталь). Бережіть ніж від агресивних речовин, таких як кислоти/луги та відкритого вогню. Після використання протягом певного часу, заточіть ніж відповідно до правильного методу заточування, щоб він залишався гострим. Будьте обережні та обережні, щоб не порізатися під час використання, особливо при нарізці продуктів з кістками (м'ясо, курка тощо). Зберігайте ножі у спеціальному блоці, ящику для ножів, підставці тощо. у недоступному місці для дітей. Слідкуйте, щоб леза ножів не торкалися інших металевих предметів. Якщо ножем розумно доглядати, він прослужить вам довгий термін.