Кількість
|
Вартість
|
||
|
ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА: 31 см
Довжина леза: 19.5 см
Ширина леза (в найширшому місці): 9.2 см
Товщина леза: 3.4 мм
Сталь: Нержавіюча сталь 5Cr15MoV
Твердість стали: 58 ± 2 HRC
Заточка леза: Двостороння, V-образна, кут 16°
Довжина рукояті: 12 см
Вага: 410 гр
Вага з чохлом: 470 гр
Матеріал рукояті: Африканське, натуральне, міцне і нековзне темне дерево Венге + інтегрований сталевий хвостовик + кріплення мідними антикорозійними заклепками. Рукоять оброблена високотемпературним ущільнюючим воском для поліпшення кольору і довговічності.
Матеріал чохла: натуральна шкіра з петлею для одягання на ремінь.
Вигнута форма леза із зображенням тигра. Особлива вигнута форма леза з унікальним зображенням тигра не тільки схожа на інструмент для професійної бійні, а й виглядає стильно і круто, і допомагає запобігти прилипання продуктів. Це буде абсолютно красива декорація на вашій кухні і на природі.
Багатофункціональність. Сокира-сікач - це інструмент для нарізки і обробки продуктів. Незважаючи на свої габарити це не рубаючий інструмент. Дрібні кісточки, звичайно, їм можна перерубати, але тільки не великі. Якщо ви відправляєтеся на полювання чи риболовлю, на дачу або на власну кухню багатофункціональний сокира-сікач вирішить будь-яке поставлене перед ним завдання. Нарізка та шинкування овочів, зелені, нарізка і оброблення м'яса. Широке лезо дозволяє використовувати топірець як лопаточку для збору і перенесення продуктів з обробної дошки, економія часу і сил. Якщо до нього розумно ставитися, він буде радувати вас хорошим приємним різом. Це як два ножі - ніж шеф і ніж для м'яса. Цей сокира-сікач додасть вам ефективний досвід і, що найголовніше, викличе захват від цього ножа.
Отвір для підвішування на лезі дозволяє повісити цей прекрасний топірець на гачок в будь-якому місці, для зручності та економії місця на кухні.
Ергономічна зручна рукоять з подпальцевимі виїмками з міцного і нековзкого африканського дерева Венге. Ідеально підходить для вашої руки, зручно тримати і використовувати. Подпальцевие виїмки - служать на рукояті в якості додаткового упору для зручності використання. Форма рукояті має розширення назад, що вважається більш зручною у використанні. Досвідчені кухарі стверджують, що така форма рукояті відрізняється ідеальною ергономікою і безпекою при роботі (не вислизає з рук). Зручна і проста у використанні. У рукояті передбачено отвір для темляка.
З чохлом зручно носити із собою. Цей топірець поставляється з чохлом зі штучної PU шкіри для захисту леза та безпеки. Його можна одягнути на ремінь для зручного перенесення при використанні на природі.
Також підходить для кемпінгу, полювання, риболовлі, виїзду на шашлики та для будь-якого іншого заходу на відкритому повітрі. Завдяки чохлу, цей топірець можна легко повісити на пояс або покласти в рюкзак, коли ви вирушаєте на будь-який захід на природу. Просто візьміть із собою цей гострий топірець, коли займаєтеся активним відпочинком на свіжому повітрі, наприклад, готуєте на грилі, смажите шашлики, йдете в похід, на полювання чи риболовлю або просто готуєте на природі. Це безперечно ваш практичний помічник, незалежно від того, чи знаходитесь ви в приміщенні або біля багаття!
Кріплення леза і рукояті Full Tang. Лезо і хвостовик (частина металевого клинка, що розташовується в рукоятці) складають одне ціле, без з'єднань, щоб витримувати суворі щоденні навантаження, не жертвуючи при цьому зручністю використання, збалансованої продуктивністю, міцністю і довговічністю.
Зроблено з душею досвідченими майстрами. Має високу міцність. Не ржавіє. Хороший помічник на кухні і на природі.
Кухонний подарунок. Сокира-сікач, приголомшливе відчуття з оптимальною вагою і дизайном. Ви можете продемонструвати свою любов до сім'ї і життя. Сокира-сікач - ідеальний подарунок для будь-якого домашнього або професійного кухонного кухаря.
Правила використання та догляд за ножами. Перед використанням перший раз промийте ніж теплою водою. Не залишайте ножа надовго зануреним у воду, наприклад у раковині – це шкодить не тільки матеріалу, але й гостроті ножа. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного – просто після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Мийте ножі вручну за допомогою неабразивних засобів і одразу витирайте насухо (не мийте у посудомийній машині). На ніж із кованої або вуглецевої сталі можна нанести трохи рослинної олії, якщо він не використовується довгий час. Використовуйте кухонні ножі лише на обробній дошці з дерева, пластику або поліпропілену (скляні дошки здатні затупити будь-яку сталь). Бережіть ніж від агресивних речовин, таких як кислоти/луги та відкритого вогню. Після використання протягом певного часу, заточіть ніж відповідно до правильного методу заточування, щоб він залишався гострим. Будьте обережні та акуратні, щоб не порізатися під час використання, особливо при нарізанні продуктів з кістками (м'ясо, курка тощо). Зберігайте ножі у спеціальному блоці, ящику для ножів, підставці тощо у недоступному місці для дітей. Слідкуйте, щоб леза ножів не стикалися з іншими металевими предметами. Якщо за ножем розумно доглядати, він прослужить вам довгий термін.