Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ножі проінспектовані продавцем на хімічний склад сталі, твердості за шкалою Роквелла, під мікроскопом перевірено кількість шарів дамаску з кожного боку. Цілком відповідають заявленим параметрам виробника!
Характеристики:
Тип товару ------------------------------------------------ ---Ніж Шеф
загальна довжина/довжина леза/ рукояті------------330/195/135 мм
Заточення леза----------------------------------------------- Shark
Тип ріжучої кромки---------------------------------------- Плейн
Матеріал леза--------------------------------------------- Дамаська сталь
Кількість шарів --------------------------------------------33+33 ( на обидві сторони)
Марка сталі різальної кромки клинка -----------------VG-10/SUS420
Покриття леза---------------------------------------------- Без покриття
Серія ------------------------------------------------- -----------Damascus
Твердість,------------------------------------------------ ----- HRC 61
Матеріал рукоятки----------------------------------------- Карельська береза стабілізована
Упаковка ------------------------------------------------- ------подарункова коробка.
Матеріал клинка – Сталь VG10, HRC 60 + 33 шари із двох сторін нержавіючої сталі Дамаської L 316 твердістю 45 та 50 HRc відповідно.
Ножі зі сталі VG-10/SUS420 з обкладками із шарів нержавіючої дамаської сталі поєднують у собі дві найсуперечливіші якості ножових сталей, - твердість і "не схильність" до крихкості, міцність і гнучкість Ножі .виробляються в середовищі вакууму, При зварюванні, куванні Термообробка багатошарового дамаска використовується індукційне нагрівання. Така технологія дає можливість отримати дрібнозернисту сталь, що є визначальним високим ріжучими властивостями для сталі VG-10 - однією з кращих японських ножових сталей. Завдяки тонкому прошарку твердої сталі на кромці, ножі легко заточуються.
Така технологія виробництва композитного матеріалу клинка проявляє свої кращі ножові якості.
Ножі екологічно чисті, нейтральні до агресивних середовищ не окислюються, не шкодять здоров'ю.